Összetevők: víz, fehér kukoricaliszt (65%), sárga kukoricaliszt (29,5%), barna rizsliszt (10%), emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei
Tápértékek 100g-ban:
-Energia: 1540 kJ/363 kcal
-Zsír: 1,5g
-Ebből telített zsírsavak: 0,7g
-Szénhidrát: 79,6g
-Ebből cukrok: 0,6g
-Rost: 1,7g
-Fehérje: 6,9g
-Só: 0,002g
Az erős személyiségű tészta, a Tortiglioni tökéletes vastag és testes szószokhoz, legyen szó pazar hússzószokról vagy tejszín és gomba alapú finomított szószokról, és tökéletesen alkalmasak sült pite elkészítésére is. Sikerük akkor is biztos, ha fantáziadús zöldségszószokkal kombinálják: Barilla azt javasolja, hogy kóstolja meg vargányával és káposztával, vagy sajt-lencse krémmel, tojás nélkül. A barna rizzsel készült új receptúrának köszönhetően mától a gluténmentes Tortiglioni még harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb ízt kínál egy gluténmentes tésztához, amely végre olyan jó, mint a mindig is Barilla.