Összetevők: víz, fehér kukoricaliszt (60%), sárga kukoricaliszt (29,5%), barna rizsliszt (10%), emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei
Tápértékek 100g-ban:
-Energia: 1540 kJ/363 kcal
-Zsír: 1,5g
-Ebből telített zsírsavak: 0,7g
-Szénhidrát: 79,6g
-Ebből cukrok: 0,6g
-Rost: 1,7g
-Fehérje: 6,9g
-Só: 0,002g
Ideális celiakiák és glutén intoleránsok számára, anélkül, hogy feláldozná a tészta örömét. A Barilla Gluténmentes Ditalinit egy olyan barázda jellemzi, amely garantálja a kivételes hajlékonyságot: ideális tolmácsa a leveseknek és a minestrone-nak, természetes állaguk tökéletessé teszi őket még száraz fűszerekhez is. A barna rizzsel készült új receptúrának köszönhetően a Ditalini Gluten Free most még harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb ízt kínál egy gluténmentes tésztához, amely végre olyan jó, mint a Barilla mindig is volt.