Összetevők: Durum búzadara, ivóvíz.
Allergén információk: Nyomokban szóját és mustárt tartalmazhat.
Tápértékek 100g-ban:
-Energia: 1521 kJ/359 kcal
-Zsír: 2g
-Ebből telített zsírsavak: 0,5g
-Szénhidrát: 70,9g
-Ebből cukrok: 3,5g
-Rost: 3g
-Fehérje: 12,8g
-Só: 0,013g
A spagetti Nápolyban született, és Antonio Viviani volt az, aki 1842-ben így hívta őket, mert úgy néztek ki, mint egy kis zsinórdarab. Hagyományos átmérőjüknek köszönhetően, amely köztes a hosszú tészták univerzumában, a legsokoldalúbb formák közé tartoznak. Az 5. Barilla spagetti jóságának titka? Az Olaszország-szerte termesztett finom durumbúza gondos kiválasztása és testesebb formája, amelynek célja, hogy a Barilla spagetti kiegyensúlyozott vastagságot és rendkívüli konzisztenciát biztosítson.